GRILLEN - Skärgårdscupen - Pass 2
Sön 17 aug, 12:00-14:30
IP - Consale-containern nedanför berget
Samling: 12:00Arbetsuppgifter: Grill + förbeställning
Pass 2: 12:00-14:30 – 3 vuxna från P2015
Bra att veta:
Grillarna är placerade vid Consale-containern nedanför berget. Föreningen sätter upp ett tält i direkt anslutning till containern. Bredvid containern finns en kyl/fryscontainer här förvaras allt som behövs för försäljningen.
Förbeställning:
Deltagande lag har möjlighet att förbeställa hamburgare alt. halloumiburgare. På morgonen får ni information om vilka lag som har förbeställt och vilken tid allt ska vara klart för avhämtning.
Förberedelser:
Ta fram hamburgare, halloumi och bröd från kyl- och fryscontainern. Placera ut bord för att skapa ett bra flöde för försäljning, utlämning av burgare och en bra placering för tillbehör till burgarna. Förbered tillbehör (tomat, gurka, dressing, senap, ketchup m.m). En stor skylt “Förbeställning” finns för att skapa en separat kö.
Arbetsuppgifter under passet: Grilla, ta betalt, se till att det finns tillbehör och dricka kontinuerligt
Arbetsuppgifter vid avslut:
Stäng av grillar
Tillbehör plastas in, läggs i kylen eller slängs.
Torka rent borden
Ta upp grillbestick m.m. till föreningshuset för diskning.
Pass 2: 12:00-14:30 – 3 vuxna från P2015
Bra att veta:
Grillarna är placerade vid Consale-containern nedanför berget. Föreningen sätter upp ett tält i direkt anslutning till containern. Bredvid containern finns en kyl/fryscontainer här förvaras allt som behövs för försäljningen.
Förbeställning:
Deltagande lag har möjlighet att förbeställa hamburgare alt. halloumiburgare. På morgonen får ni information om vilka lag som har förbeställt och vilken tid allt ska vara klart för avhämtning.
Förberedelser:
Ta fram hamburgare, halloumi och bröd från kyl- och fryscontainern. Placera ut bord för att skapa ett bra flöde för försäljning, utlämning av burgare och en bra placering för tillbehör till burgarna. Förbered tillbehör (tomat, gurka, dressing, senap, ketchup m.m). En stor skylt “Förbeställning” finns för att skapa en separat kö.
Arbetsuppgifter under passet: Grilla, ta betalt, se till att det finns tillbehör och dricka kontinuerligt
Arbetsuppgifter vid avslut:
Stäng av grillar
Tillbehör plastas in, läggs i kylen eller slängs.
Torka rent borden
Ta upp grillbestick m.m. till föreningshuset för diskning.